birna T@L Lady
Mesaj Sayısı : 23 Yaş : 33 Ad Soyad : Berra C. Kayıt tarihi : 29/02/08
| Konu: profla öğrenci Paz Mart 02 2008, 15:34 | |
| Olay bir üniversitede bir profesör ile öğrenci arasında geçer. Öğrenci,yemekhanede boş yer bulamadığı için profesörün yanına oturur.profesör bu durumu kabullenemez ve çoçuğa:'öküzlerle kuşlar bir arada durmaz.' der.öğrenci hiç bozuntuya vermeden 'o zaman ben uçayım.'diyerek kalkar.profesör durumu içine sindiremeyince öğrencinin sınavdan kalması için elinden geleni yapar.Fakat öğrenci bütün soruları eksiksiz cevaplandırı.bunun üzerine prof. sana bir soru sorcam der çoçuğa:'yolda karşına ikikese çıktı,birinde para,birinde akıl var,hangisini alırdın?' öğrenci'parayı alırdım.' deyince prof. 'ben akılı alırdım.'der.öğrenci karşılık verir:'doğaldır,insan neye ihtiyaç duyarsa,onu alır.' çıldırmak üzere olan prof. sınav kağıdına büyük harflerle 'öküz' yazarak öğrenciye verir... sınıftan çıkan öğrenci birkaç dakika sonra gelip seslenir: 'hocam,imzanızı atmışsınız ama notum nerede?...' | |
|
CEqU Administrator
Mesaj Sayısı : 254 Yaş : 34 Ad Soyad : Caglar E. Kayıt tarihi : 27/02/08
| Konu: Geri: profla öğrenci Paz Mart 02 2008, 20:42 | |
| Birna süper olmuş .. Ellerine sağlık yenilerini bekliyoruz.. Bu arada 17 yaş hayırlı uğurlu olsun iyiki doğdun kardeşim.. | |
|
LesTaT Ultimate Üye
Mesaj Sayısı : 246 Yaş : 35 Ad Soyad : Burak EĞRİLMEZ Kayıt tarihi : 28/02/08
| |
...BRN... Ultimate Üye
Mesaj Sayısı : 184 Yaş : 34 Ad Soyad : Baran Kayıt tarihi : 28/02/08
| Konu: Geri: profla öğrenci Çarş. Mart 05 2008, 11:07 | |
| hazır cevap olmak herkese hakkettiği dersi veriyo anlaşılan | |
|
jighit Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 44 Yaş : 34 Ad Soyad : Yiğit T. Kayıt tarihi : 28/02/08
| Konu: Geri: profla öğrenci Çarş. Mart 05 2008, 15:16 | |