MRCq
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

MRCq

MRCq|||T@L*Leupasch

AnasayfaKayıt OlKapıGaleriLatest imagesAramaGiriş yap

SeVmEDiĞiNiz BiRi İçİn CiNaYeT PLaNI

+2
LesTaT
...BRN...
6 posters
YazarMesaj
...BRN...
Ultimate Üye
Ultimate Üye
...BRN...

Kadın
Ad Soyad : Baran

SeVmEDiĞiNiz BiRi İçİn CiNaYeT PLaNI Empty
MesajKonu: SeVmEDiĞiNiz BiRi İçİn CiNaYeT PLaNI   SeVmEDiĞiNiz BiRi İçİn CiNaYeT PLaNI EmptyC.tesi Mart 15 2008, 18:44

Birinden nefret ettiniz ve en acı şekilde öldürmek istiyorsunuz bunu nasıl yapardınızz

En son ...BaRaN... tarafından C.tesi Mart 15 2008, 22:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
LesTaT
Ultimate Üye
Ultimate Üye
LesTaT

Erkek
Ad Soyad : Burak EĞRİLMEZ

MesajKonu: Geri: SeVmEDiĞiNiz BiRi İçİn CiNaYeT PLaNI   SeVmEDiĞiNiz BiRi İçİn CiNaYeT PLaNI EmptyC.tesi Mart 15 2008, 18:58

onu bir gece sokakta yanlız başına yakalarım kafasına vurudm muydu odunu yere serilir sonra dağ başında bir eve götürürüm ve nemli bir odada onu çırılçıplak bırakırım bir sandalyede bağlı olarak....sonra ayıldığında hortumla üzerine buz gibi suyu boşaltırım...sonra kan kaybından öleseye kadar hergün vücuduna da bir kesik atarım...ancak ölümü o kdr kolay olmıyacak madem ki bana acı çektirdi:D

kan kaybından artık bayıldığında onu tedavi ederim...yaraları iyileşmeye yüz tuttuğunda kapanan yaraları yine aynı yerlerden daha derin kesikler atatrım ve bir fıçı tuzlu suya atarım onu...

HAHAHA,"intikam!!!!" Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
CEqU
Administrator
Administrator
CEqU

Erkek
Ad Soyad : Caglar E.

MesajKonu: Geri: SeVmEDiĞiNiz BiRi İçİn CiNaYeT PLaNI   SeVmEDiĞiNiz BiRi İçİn CiNaYeT PLaNI EmptyC.tesi Mart 15 2008, 23:08

Önce 3 5 gün aç bırakırım... Açlıktan kıvranırken önüne Pirinç katarım..

afiyetle yer ohhh yarasın.. sonra bide su veririm suyuda bol bol içer...

eeee ne oldu şimdiye kadar bişey yok ama ...

su ile prinç birleşince ne olur... şişer pilav olur.... Kurbanın midesi yavaş yavaş şişmeye başlar... Bu seferde Acıdan kıvranmaya başlar... o anda salı veririm... kaçmak için koşmaya başlar..

su ile prinçler iyice kaynaşır... Koşarken de arkasından taş atarım bu da zevk için...

bir süre sonra midesi hafif hafif yarılmaya başlar... kusmak istese bile artık çok geç... yarılan kısımlardan çıkan mide asiti yakın organ ve dokularıda parçalar...

Nasıl acı çeker oda "ohh bee" tam yerde yatıp bana bakarken bide el harekeri yaparım "naber aldın mı ? zuahhaha" Bitti .. Very Happy leşinide kurda kuşa bırakırım..
LesTaT
Ultimate Üye
Ultimate Üye
LesTaT

Erkek

MesajKonu: Geri: SeVmEDiĞiNiz BiRi İçİn CiNaYeT PLaNI   SeVmEDiĞiNiz BiRi İçİn CiNaYeT PLaNI EmptyPaz Mart 16 2008, 00:10

wayy fantaziyee bak Very Happy
...BRN...
Ultimate Üye
Ultimate Üye
...BRN...

Kadın

MesajKonu: Geri: SeVmEDiĞiNiz BiRi İçİn CiNaYeT PLaNI   SeVmEDiĞiNiz BiRi İçİn CiNaYeT PLaNI EmptyPaz Mart 16 2008, 22:54

zaten normal olsanız bu forumda işiniz olmazdı o yüzden bende bu yazılanları anormal karşılamıyorum açıkcasıı
CEqU
Administrator
Administrator
CEqU

Erkek

MesajKonu: Geri: SeVmEDiĞiNiz BiRi İçİn CiNaYeT PLaNI   SeVmEDiĞiNiz BiRi İçİn CiNaYeT PLaNI EmptyPaz Mart 16 2008, 23:05

ee süt mod sen de yaz bakalım içinden geçenleri... planın ne _?
jighit
Aktif Üye
Aktif Üye
jighit

Erkek
Ad Soyad : Yiğit T.

MesajKonu: Geri: SeVmEDiĞiNiz BiRi İçİn CiNaYeT PLaNI   SeVmEDiĞiNiz BiRi İçİn CiNaYeT PLaNI EmptyPaz Mart 16 2008, 23:30

Ben önce dost olurdum...O kadar yakın dost olurdum ki yediğim içtiğim ayrı gitmezdi sonra bir yaz günü kafaları beraber kazıtalım derdim -kanka hesabı- daha sonra kalmak için bunu alır bi dağ başına götürür başına odunla vurur bayıltırdım....Ve ellerini kollarını sıkıca bağlardım daha sonra ayıldığında yazın en bayıltıcı gününde kel başına deve derisini sıkıca yapıştırırdım ve 3 gün boyunca elleri kolları bağlı şekilde bunu beslerdim...Saçları uzamaya başladığında deve derisi sıcaktan iyice başına yapışacak ve kıllar yukarı değilde beynine doğru uzamaya başlar...Ve o beyninin içindeki karıncalanmadan dolayı çığlık attıkça bende intikamın zevkini alırım..3.günün sonunda artık özgür iradesini kaybetmiş bir mankurttur ve sadece yeni beynin gelişme süresinde beni gördüğü için ben ne dersem onu yapacak bir köledir benim için
CEqU
Administrator
Administrator
CEqU

Erkek

MesajKonu: Geri: SeVmEDiĞiNiz BiRi İçİn CiNaYeT PLaNI   SeVmEDiĞiNiz BiRi İçİn CiNaYeT PLaNI EmptyPaz Mart 16 2008, 23:47

harika yiğit Very Happy müthiş yaw..

senden uzak durmak lazım.
LesTaT
Ultimate Üye
Ultimate Üye
LesTaT

Erkek

MesajKonu: Geri: SeVmEDiĞiNiz BiRi İçİn CiNaYeT PLaNI   SeVmEDiĞiNiz BiRi İçİn CiNaYeT PLaNI EmptyPtsi Mart 17 2008, 21:07

obaaa Very Happy:D:D yaşasın intikam peşinde ol hep!!!
...BRN...
Ultimate Üye
Ultimate Üye
...BRN...

Kadın

MesajKonu: Geri: SeVmEDiĞiNiz BiRi İçİn CiNaYeT PLaNI   SeVmEDiĞiNiz BiRi İçİn CiNaYeT PLaNI EmptySalı Mart 18 2008, 03:47

ohaa diyorum ya nesiniz siz böyle bende düşüneyim bakalım yazıcam yakında Smile
jighit
Aktif Üye
Aktif Üye
jighit

Erkek

MesajKonu: Geri: SeVmEDiĞiNiz BiRi İçİn CiNaYeT PLaNI   SeVmEDiĞiNiz BiRi İçİn CiNaYeT PLaNI EmptySalı Mart 18 2008, 20:45

olm bunlar sadece bir kaçı hepsini yazsam varya ulann aklımda neler varda Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil senaryomu yazsam ne???
CEqU
Administrator
Administrator
CEqU

Erkek

MesajKonu: Geri: SeVmEDiĞiNiz BiRi İçİn CiNaYeT PLaNI   SeVmEDiĞiNiz BiRi İçİn CiNaYeT PLaNI EmptySalı Mart 18 2008, 20:48

yaz ma yigo okuldan mezun olalım gerekenlere ...

yaparız belki bendede bir kaç plan var..
LesTaT
Ultimate Üye
Ultimate Üye
LesTaT

Erkek

MesajKonu: Geri: SeVmEDiĞiNiz BiRi İçİn CiNaYeT PLaNI   SeVmEDiĞiNiz BiRi İçİn CiNaYeT PLaNI EmptySalı Mart 18 2008, 21:23

olum su bölümde biras yaratıcılık konusturun hadi bakalım yaa SmileSmileSmile
jighit
Aktif Üye
Aktif Üye
jighit

Erkek

MesajKonu: Geri: SeVmEDiĞiNiz BiRi İçİn CiNaYeT PLaNI   SeVmEDiĞiNiz BiRi İçİn CiNaYeT PLaNI EmptyÇarş. Mart 19 2008, 22:49

LesTaT demiş ki:
olum su bölümde biras yaratıcılık konusturun hadi bakalım yaa SmileSmileSmile

aga sen anormal misin amk Very Happy yaratıcılık dio olm cinayetin yaratıcılığımı olur lemmm yapacaksan yaparsın anlatmazsın....
sheRinE
Yeni Üye
Yeni Üye
sheRinE

Kadın
Ad Soyad : gamze şirinfidan

MesajKonu: Geri: SeVmEDiĞiNiz BiRi İçİn CiNaYeT PLaNI   SeVmEDiĞiNiz BiRi İçİn CiNaYeT PLaNI EmptyPtsi Mart 24 2008, 00:47

ben ilk önce onu bir odaya kapatırdım sonra bir sandalyeye bağlayıp elime çekici alırdım ve beynine beynine vururdum sonra böyle duvarlara kanlar beyin parçacıkları falan sıçradıkça zevk falan alırdım Shocked ayyy kendimden korktum ben ne sadist bişeyim yawww Very Happy
...BRN...
Ultimate Üye
Ultimate Üye
...BRN...

Kadın

MesajKonu: Geri: SeVmEDiĞiNiz BiRi İçİn CiNaYeT PLaNI   SeVmEDiĞiNiz BiRi İçİn CiNaYeT PLaNI EmptyPtsi Mart 24 2008, 19:10

.sadece şakaydı arkadaşım.....

En son ...BaRaN... tarafından Salı Mart 25 2008, 16:15 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
CEqU
Administrator
Administrator
CEqU

Erkek

MesajKonu: Geri: SeVmEDiĞiNiz BiRi İçİn CiNaYeT PLaNI   SeVmEDiĞiNiz BiRi İçİn CiNaYeT PLaNI EmptyPtsi Mart 24 2008, 22:46

IŞIL MI? inanmıyorum.. Abowwwww ..

Garanti bunu yaptıktan sonra mühebbet yersin..yada idam..

Amannnn düşünemiyorum bileee... IŞIL!!!!??? Şaka değil mi bu baran?

Böyle bişey yapacak olamazsın... Sen başka yazma bu yeter... pale affraid pale affraid
ısıll
T@L Lady
T@L Lady
ısıll

Kadın
Ad Soyad : Işıl H.

MesajKonu: Geri: SeVmEDiĞiNiz BiRi İçİn CiNaYeT PLaNI   SeVmEDiĞiNiz BiRi İçİn CiNaYeT PLaNI EmptySalı Mart 25 2008, 16:06

ONU BİZİM L3FB NIN ERKEKLERİNE BIRAKIRDIM GERISINI DUSUNEMIYORUM......
CEqU
Administrator
Administrator
CEqU

Erkek

MesajKonu: Geri: SeVmEDiĞiNiz BiRi İçİn CiNaYeT PLaNI   SeVmEDiĞiNiz BiRi İçİn CiNaYeT PLaNI EmptySalı Mart 25 2008, 20:57

Ne varmış? Sizin sınıfın erkeklerinde...

Çok mu acayipler, garipler . Yoksa bilmediğimiz bişey mi var ..

Bütün sınıfın erkekleri _?_?_

SeVmEDiĞiNiz BiRi İçİn CiNaYeT PLaNI
1 sayfadaki 1 sayfası